Twitter Marketing

Twitter Marketing en Communicatie

André van Eerden in zijn kantoor bij Aberfeld Vermogensbeheer.

André van Eerden in zijn kantoor bij Aberfeld Vermogensbeheer.

In 2007 zag André van Eerden, oprichter van Huizentweets B.V., de mogelijkheden van Twitter als communicatie- en marketingplatform.  In de jaren daarvoor had hij al uitgebreide ervaring opgedaan als internetmarketeer in de financiële wereld. André van Eerden was de oprichter van de eerste internetbroker in Europa.

Vanaf 2007 hebben we veel Twitteraccounts geopend en zijn we gaan bouwen aan een grote community op Twitter. We zijn gestart met twee platformen.

Huizentweets.nl  een platform waarop we het huizenaanbod in een groot aantal plaatsen in Nederland communiceren

Tweetstart.com  een startpagina voor Twitter waarop je interessante en informatieve Twittergebruikers kan vinden.

Voor beide platformen hebben we diverse Twitteraccounts geopend die gevolgd worden door mensen met interesse voor het informatieaanbod van onze Twitteraccounts. Het totaal aantal volgers van onze accounts bedraagt inmiddels meer dan 200.000. Dit zijn particulieren en bedrijven die deze accounts om allerlei redenen volgen.

Onze Twitteraccounts kunnen voor Marketing- en Communicatie doeleinden ingezet worden. Voor ondernemingen, instellingen en particulieren kan het communiceren van een boodschap via onze Twitteraccounts bijzonder interessant zijn. Wij stellen deze accounts daarvoor ook te beschikking. Om het juiste rendement te behalen uit berichten via onze Twitteraccounts is het belangrijk om op de juiste wijze te communiceren.

Een goed rendement uit uw Twitterconversatie halen, vereist kennis en ervaring van communicatie via dit nieuwe specifieke kanaal.

Huizentweets heeft al acht jaar ervaring. Wij hebben met vallen en opstaan geleerd hoe je effectief kan communiceren via Twitter. Wij kennen de “do’s and don’t’s” als geen ander!

Wij kunnen u helpen met het opzetten een effectieve communicatiestrategie via Twitter die u het gewenste resultaat oplevert.

Het adverteren op onze Twitteraccounts is slechts één van de mogelijkheden.

Kijk hier om al onze diensten te bekijken en zie wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Neem contact met ons op voor een afspraak.

Selectie van onze Twitteraccounts